Slideshow tekst

Mobile Golf Course

Uw specialist voor launchmonitoren en golfsimulatoren

Offerte aanvragen

Mobile Golf Course logo
Mobile Golf Course

De R-Motion op de Amsterdam Golf Show

Mobile Golf Course

Gebruik je eigen golfclubs en speel de meest realistische golfgame op de PC

Tijdens de PGA Show in Orlando in januari werd hij geïntroduceerd, de R-Motion Swing Analyzer i.c.m. The Golf Club Software en heel wat beursbezoekers waren "flabberguested"

Het afgelopen weekend kon golfend Nederland kennis maken met de R-Motion op de stand van ProTee United op Amsterdam Golf. Twee weken eerder hadden de bewoners van het televisieprogramma Utopia al kennis gemaakt met de R-Motion swing analyzer. De bewoners Jesse en Boyd hebben namelijk een complete setup met de R-Motion gekocht.

De R-Motion

Bevestig op eenvoudige wijze de R-Motion tracker vlak onder de grip van je golfclub, sla af en de software doet de rest. De trackerunit is snel en eenvoudig op een andere club te plaatsen, dit door de clubs te voorzien van een tracker houder. Schuif de R-Motion tracker los van de club en weer op op het volgende houtje, ijzer of putter.

Gebruik eigen clubs, daag jezelf of je vrienden uit op één van de schitterende 15 golfbanen, of ga oefenen op de drivingrange. De R-Motion samen met The Golf Club software laat je ongelooflijk realistisch het golfen ervaren.

Vergeet de golfgames met muis of gamecontroller, gebruik je golfclubs!

Meer informatie over deze Golf in a Box

Vorige pagina