Slideshow tekst

Mobile Golf Course

Uw specialist voor launchmonitoren en golfsimulatoren

Offerte aanvragen

Mobile Golf Course logo
Mobile Golf Course

Golfsimulator op het KLM Open 2017

Mobile Golf Course

Dit jaar was golfbaan The Dutch in Spijk bij Gorinchem voor de 2e keer gastheer van het KLM Open dat van 14 t/m 17 september gehouden werd. Voor het "Dutch Open" was het alweer de 98ste editie en daarmee is het één van de oudste golftoernooien die Europa kent.

Vlak naast het prachtige clubgebouw van The Dutch en grenzend aan de green van hole 18 stond de Albatros lounge opgesteld voor genodigden van de KLM en ING Private Banking, partner van het KLM Open. De Albatros lounge, zeer smaakvol ingericht en met een prachtig uitzicht op de golfbaan, werd druk bezocht. Naast het uitzicht, zowel beneden vanuit de lounge als op het erboven gelegen zonneterras, konden de gasten tevens genieten van een fantastische catering, werden ze rond het middaguur bijgepraat door voormalig Tourspeler Robert-Jan Derksen en later op de middag door toernooidirecteur Daan Sloter.

Robert-Jan Derksen, die in 2014 afscheid nam als professioneel golfer, kwam gedurende alle 4 de dagen ook even langs bij de golfsimulator die Mobile Golf Course had opgesteld in de Albatros lounge. In de golfsimulator op een par 3 van 131 meter sloeg Robert-Jan Derksen dan een paar ballen waarna hij ruim de de tijd nam bezoekers te woord te staan en hun verrichtingen op de simulator gade te slaan. Alle dagen is er dankbaar gebruik gemaakt van de golf simulator, en de inzet hiervan was dus ook een groot succes.

Van de diverse golfsimulatoren die Mobile Golf Course in haar programma heeft was tijdens het KLM Open de R-Motion opgesteld, een golfsimulator voor thuisgebruik en ontwikkeld door Rapsodo en ProTee United B.V.

Vorige pagina