Slideshow tekst

Mobile Golf Course

Uw specialist voor launchmonitoren en golfsimulatoren

Offerte aanvragen

Mobile Golf Course logo
Mobile Golf Course

Het huren van een golfsimulator

Mobile Golf Course

De golfsimulator is met zijn afmetingen, de mogelijkheden om branding aan te brengen en de prachtige weergave op het scherm nadat een golfbal is geslagen een ware publiekstrekker op beurzen. Aanloop genoeg en met een wedstrijdje nearest to the pin krijg je al snel reuring op de stand. Niet alleen van iedereen die de golfclub ter hand neemt, maar ook van de toeschouwers die graag de verrichtingen gadeslaan. Tevens het uitgelezen moment dat accountmangers het gesprek kunnen aangaan in een ontspannen en sportieve ambiance.

Als sponsor van een congres is het ook een geweldige manier om je bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. In de pauzes en bij de borrel ook hier even met vakgenoten de sportieve strijd aangaan voor the neary of the longest drive.

De golfsimulator wordt altijd verhuurd met deskundige en enthousiaste bediening en begeleiding, en ook de niet golfers kunnen uiteraard een balletje slaan. O.a. deze bedrijven en instanties hebben de golfsimulator ingezet met heel veel succes en plezier.

ABN-AMRO - Accenture - ANWB / ANWB Golf  -  ASML  - Belegger.nl  -  Easyfairs UK - ING - KLM Nederland - Martens Beton  - Ministerie van VWS - Rabobank - Schoonenberg Hoorcomfort - Sony Benelux -TU Delft - Universiteit Nyenrode 

Vorige pagina