Slideshow tekst

Mobile Golf Course

Uw specialist op het gebied van golfsimulatoren

Offerte aanvragen

Mobile Golf Course logo
Mobile Golf Course
Software

Software

The Golf Club is de next generation in golfsimulatie. Geweldige gedetailleerde graphics en uitstekende spel eigenschappen mogen verwacht worden, maar waardoor The Golf Club echt tot  the next generation behoort is de mogelijkheid en manier om zelf golfbanen te bouwen en de sociale interactie met spelers op andere golfsimulatoren. Met de Course Creator kun je in een mum van tijd een gloednieuwe golfbaan creeëren, online delen en spelen met vrienden en golfers waar ook ter wereld. Daarnaast kan er op meer dan 100.000 golfbanen worden gespeeld, zijn er online golftoernooien en tours. Daag je vrienden uit op een nieuwe of bestaande golfbaan in real-time, of breek het opgeslagen baanrecord van een golfbaan. Voeg daaraan al de statistieken toe, de persoonlijke records van je vrienden en rivalen, de kennisgevingen, uitdagingen en de social media intergratie, dan kun je echt spreken lid te zijn van een golfclub.

De Graphics

Het grafische systeem is van een hoge resolutie met hoge prestaties die het de gebruiker mogelijk maken een golfronde in real-time te beleven met scherm resoluties tot 4K Ultra HD. Dit in sterk contrast met  andere systemen die alleen een statische weergave tonen. Het werkt eigenlijk als een continue afgespeelde film. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens het spel, en dat op elk gewenst moment, wilt zien wat er achter een heuvel ligt, kun je door eenvoudig te navigeren met de virtuele camera daar een kijkje gaan nemen. Fly-overs en meerdere weergaven zijn allen standaard voorzieningen. Ook de virtuele weergave alsof de camera in de bal zit is in te stellen, zodat de speler met de bal in real-time meevliegen kan.

Een realistische vlucht van de bal, het neerkomen en een pitchmark achter laten, stuiteren en het rollen van de bal, alles wordt feilloos in beeld gebracht. Sla je uit de bunker, zie het zand meekomen. Is er wind ingesteld, dan wordt ook met deze factoren rekening gehouden (sterkte en richting)

Bij het chippen en putten zal de bal de ondulatie volgen, lijn en rol zullen hierdoor worden beïnvloed al was het buiten.

Continue spelen

Er is geen laadtijd tussen de holes in. Dit betekent dat je na het uitholen direct door kunt gaan naar de volgende hole, natuurlijk na eerst even je scorekaart te hebben bekeken die voor je ingevuld wordt. Ook het selecteren van een andere golfbaan vraagt om een minimale laadtijd van het programma.

Ongelimiteerd aantal golfbanen

Geen zin een bestaande baan te spelen. Met 4 klikken creëer je een unieke golfbaan die klaar is om te spelen.

Creëer zelf een golfbaan

Met 4 klikken een compleet nieuwe golfbaan, de variaties zijn oneindig! Met de opties die je ter beschikking staan kun je nog een aantal aanpassingen doen. Het aantal holes bepalen, volgorde vasstellen, het aantal bunkers, formaat van de greens en het bepalen van de rough.

Ontwerp, bouw en bewerk golfbanen vanaf scrath

De Course Creator maakt het tevens mogelijk een golfbaan helemaal van scrath op te bouwen. Het hele terrein waar de golfbaan op komt is in te vullen. Teeboxen plaatsen, greens plaatsen en deze vormgeven inclusief bepalen waar de hole moet komen. Tevens het toevoegen van bunkers, water, bomen, blad, dieren gebouwen en andere objecten zijn toe te voegen.

Course Designer

Meer dan 100.000 golfbanen in het bestand

Golfbanen voor ieder spelniveau zijn er te selecteren in het online bestand. Je kunt ze individueel spelen, maar ook ter voorbereiding om de baan later in toernooiverband te spelen.

Local Multiplay

Op één golfsimulator kun je een flight samenstellen tot 4 spelers. Voer de namen van de spelers in en maak het compleet door het kiezen van een karakter en de verschillende soorten golf outfits. Selecteer de spelvorm die je wilt gaan spelen, strokeplay, matchplay of fourball en ga de baan in en have fun!

Online delen en spelen

Speel op golfbanen door anderen gebouwd - er is een gigantische database van golfbanen, al dan niet beoordeeld door ander spelers om je te helpen bij het maken van een keuze.

Deel jouw ontworpen golfbanen met de wereld - helemaal tevreden met jouw golfbaan, plaats hem online zodat iedereen de baan ook kan lopen.

Speel tegen anderen live of een speler die de baan al eens heeft gelopen - iedere ronde op elke golfbaan die je loopt wordt namelijk online opgeslagen. Kies een baan die vrienden hebben gelopen, waag een poging een baanrecord te breken of kies een speler uit waar je aan gewaagd bent. De slagen en scores van je medespelers zijn zichtbaar tijdens jouw spel en geven een echt competitie gevoel. Voor het volgen van je medespelers zijn diverse instellingen mogelijk.

Speel online en kijk of er anderen op de baan lopen die jij speelt – door het ball trace systeem kun je andere spelers op de baan zien die jij op dat moment speelt, zelfs wanneer ze op een andere hole lopen.

Het hele jaar door worden er online golftoernooien georganiseerd. Join The Golf Club Online Tournaments en ervaar de beleving van het online golf spelen tegen anderen!

Voor meer informatie over de tours en toernooien ga naar het Golf Simulator Forum

Tournament website: http://www.golfsimulatortours.com

Shot Analysis 

 

ProTee Summer Major 2015

Mobile Golf Course logo
Mobile Golf Course